Arkadaşlar Merhaba.

Kuzenimin Adına daha önce fake hesap açılıp aynı fotoğrafları ekleyip pis pis şeyler yazılmıştı. Şikayet ettire ettire kapattırdık hesabı. Haftalar geçti tekrar aynı şey yapılmış şu anda. Biz de bu işin böyle gitmeyeceğini anladık. Açıkçası tüm şüphelerimiz tanıdık olma yönünde. Çünkü kız kuzenim 18 yaş altında facebookta sadece kendi çevre arkadaşları var. Kendi arkadaş gruplarında ilginç çekişmelerin kıskançlıkların döndüğü yaş grupları. Bir intikam kıskançlık gibi niyetine yapılan bir şey. Şüphelerimiz var ama ispat yok. İspat olmayınca elimiz kolumuz bağlı.

Şu an açılan fake hesabı şimdilik çözüm alana kadar şikayet etmedik. Fake hesap şu an açık. Bu hesabı kim açmış diye ip bulmamız mümkün mü? İp bulup ordan ttnete kadar bilgilere ulaşmak mümkün mü? Veya sadece belli ip bulup ev adresi yapabilmemiz mümkün mü? Yardımcı olabilecek bir arkadaş olabilir mi?

Olmadı ücretli ben ancak yardım ederim diyen de olursa cevap beklemekteyim. Ahlaki olarak pis şeyler yazılmakta ki buna çözüm bulmak zorundayız. Dava mava düşündük ama sanırım o işler baya bir yokuşa gidiyor muş.

Yardımcı olabilecekler veya yola gösterebileceklere şimdiden teşekkür ediyorum.