FİYATTA İNDİRİM OLDU. Eğer 1-2 hafta içinde satılmazsa kapatacağım.

Merhaba. Belgesel sitemi ilgilenemeyeceğim için satmak durumundayım.İlgilenemediğim halde getirisi var. Eğer emek verirseniz gerçekten güzel paralar elde edebilirsiniz. Günlük 5-6 € kazandığım oldu. Ama tabi ilgilenmediğim için bu miktar şuan düşük. Sadece 1-2 hafta düzenli içerik girmeniz bile siteyi şaha kaldırır.

Site adresi : İmzamda
Site için istenen fiyat : 1100 TL
Sitenin aylık getirisi: Şuan sadece adcash kullanıyorum ve aylık 50 - 60 € gibi bir miktar.Video önü - Anasayfa gibi alanlar boş.
Sitenin açılış tarihi: Ekim 2012
Kategori, sitenin içeriği nedir: Belgesel
Günlük hit sayısı: 3000 - Hafta Sonu 4000 olabilir.
Ziyaretçi kaynağı:

Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1.5 yaşında domain - Pr 2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik Dahil ve Daha Yükleyip Paylaşamadığım Site imzalı belgeseller.
Hosting dahil midir: Maalesef.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Kullanılan tema tasarım olarak sadece bize aittir.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır.

Ayrıyeten 2700 kişilik Facebook sayfası ve 100 Takipçili Twitter adresleride verilecektir.

Eski Keremiya V4 teması olan wordpress sistemini terk edip kendi tasarımı olan Drupal sisteme geçiş yaptık. Linkler aynı olarak geçiş yaptı o yüzden 404 hatası almamız mümkün değil. Tek sıkıntımız şuan İframe kodlarımızın düzenlenmesi onuda bazı kişilerle anlaşıp düzelttirebilirsiniz. Anlaşma için gerekli indirimde yapılabilir. Sitemi satmak istemezdim fakat dediğim gibi heder olmasını istemiyorum. Drupal sisteminin çok esnek olması ile sistemi istediğiniz herşeye çevirebilirsiniz.

İzmir için elden teslim edilebilir.

Facebook : www.facebook.com/Turkcomrade