Hocam şuan için tüm emeklerimi harcadığım bir oyun sitem bulunmaktadır. Siteyi açalı 4 ay falan oldu. Site şuan hit ve kazanç olarak gayet iyi gidiyor. Bu sektöre girecekseniz eğer size bir kaç öneride bulunmak istedim.

1 - Sosyal Medya
Yaptıklarım, açtığım facebook ve twitter sayfaları ile reklam vererek sayfa tanıtımı yapıp kullanıcıları sayfama çektim. Ardından yaptığım düzenli paylaşımlar ile hem hiti hemde index hızını arttırdım.

2 - Tanıtım Yazıları
Herkes tanıtım yazıları hakkında laf söylemiş olsa da bence şuan için halen en etkili seo yöntemi, yalnız oyun sektöründe rakibiniz çok olması sebebi ile tanıtım yazısına harcayacağınız para çok olabilir.

3 - Paravan
Yükselmek istediğim domainler ile ilgili yeni paravan bloglar açarak güncel kısa yazılar girip paravan blogları belli bir noktaya getirdim. Ardından ana sitemi güçlendirerek yükseliş sağladım. Bu arada 50 tane vs gibi yüksek sayıda paravan blog açmadım. Sadece 2 tane açtım. Yani az ve sağlam paravanlar açarak daha fazla yarar sağlayabilirsiniz.

Yaptığım çalışmaların başlangıçları kısaca bu şekildeydi. Sadece biraz yardımcı olabilmek adına yazdım. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...