Bartuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Otobüs şöförlerinin çok büyük para kazandığını sanmıyorum ki adam zaten muhtemelen işinden de oldu, garibanın neyini alacaksınız, tazminat çıksa ödeyemeyecek haciz vs.. derken adamın çoluğunun çocuğunun hayatını da iyice zora sokacaksınız. Ölen vardı diyorsunuz, bence şükredip yolunuza bakın. Ben de bir tır önüme kırdığı için kaza yapmıştım birkaç yıl önce, kaç saniye sürdü bilmiyorum ama kayan arabayı kontrol etmek için o kadar ter döktükten sonra tırın tekere çarpmış durmuştum, 1 metre sola gelsem altına girecektim ve arkadaşla ölmüş olacaktık şimdi. Araba pert oldu, sigorta karşılasa da bir daha o arabadan hayır gelmedi, ederinden çok masraf yapıldı vs.. yani tazminat davası açılabilirdi ama tır şöförü garibanın tekiydi(bir şirketin tırını sürüyor), bunun parasını alacağıma canıma şükrederim dedim geçtim..

Geçmiş olsun tabi bu arada.
Hocam otobüs şöförüne değil otobüs sahiplerine dava açtık biz. Orada can taşıyor 80 90 la kırmızı ışığa yakalanmamak için basmış gaza sonuç olarak 3 takla atmış. Halam hamileydi kimseye bişey olmadı allahtan ona şükrediyoruz. Hapis yatmazmış şuan için verebileceğimiz en büyük ceza tazminat davasıdır. Bugün belki ben annemin ablamın arkasından ağlıyor olacaktım ama şöför ağlasın. Avukat olmasa bile şikayetçi olacağız ve elimizden gelen en büyük zararı vereceğiz.
SonDakika adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diğerleri ne kadar istedi hocam?
Başka avukatla görüşmedik bir tanıdık vasıtasıyla tanıştık bu avukatlada.
loreafro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1200 asgari miktarıdır. 1200 verebilirim kazanırsanız davayı gerisine bakarız, 2500 e tamamlarız diyebilirsin. (sözleşmeyi ona göre yaptırmayı teklif et)
Hocam kabul etmiyor 3 kişiyle ilgileneceği için 7500 liraymış normalde bize 2500 e indireceğini söyledi. Evdekilerle görüştüm kendileri gidip takip edecek davalarını avukatın yapacağı işlemler için biz kendimiz gideceğiz.