Siz olayı kafada bitirmiş atmışsınız hocam.. Hayatınızın her alanında her zamanında sorumluluk alacağınız yerler olacaktır sıkılma, isteksizlik ile bu sorumluluklarınız karşısında hep ezilir kalırsınız. Boş bir kafa ile düşünerek ben ne olacağım ? Yapmak istediğim iş ne ? hep eğlence nereye kadar ? gibi soruları kendinize sorarak başlayabilirsiniz mesela. Artık ipin ucundan tutmanın vakti gelmiş görünüyor yaş 21 çocuk değilsiniz ileride kuracağınız bir hayat var onu düşünerek yani şirket kurun, büyük işler yapın demiyorum lakin bir yerden başlamak lazım diyorum. Bu şekilde devam ederseniz ileride aileniz olduğunda gerçekten sıkıntı yaşarsınız.
İlk önce kendine ne olacağını sor; sonra ne yapmak gerekiyorsa yap.
Epiktetos
Genç girişimci sertifikam var, mezun olduğumda oradan alacağım hibe ile kendi ajansımı açıyorum.Hem okul hemde reklam ajansını bir arada götürüyorum.
Benim sıkkınlığımın sebebi daha çok elimdeki işleri bitirdikten sonra ne yapacağımı mı bilememe sorunsalı

Yani mesajınızda benim tam tersimi söylemişsiniz..Ben günlük işlerde eleği astıktan sonra boş boş oturmaktan sıkılıyorum
Dizi istemiyorum hocam, çok zaman yiyor bağlıyor sonrasında engel oluyor işlere :
connected2.me kesin çözüm.
Şu bakımdan kesin çözüm, hatun vurur beni
Xanax... sıkıntın kalırsa gel.
ilk 1 hafta kendime gelemem bu seferde
Temiz bir askerlik yapman lazım. bknz: hakkari, kars, şırnak.
Daha dur hocam ne yaptın

Okul bitsin şirketi kurayım dükkana eleman alıp rayına oturtayım yaparım bir ara..
Bende aynı durumdayım ne yazık ki.
Makale yaz
En iyi cevap bu olur sanırım

Yaptığın işten bir kazancın yoksa bu durum olur. 1 haftadır aynı sıkıntı bendede var
En çok düşündüren ve kendimi anlamama sebep olan cevap oldu diyebilirim.
Ev arkadaşım bizi sattı evde ayrıldı 100 lira taktı 250 lira alacağı var ( doğalgaz, abonelik ücretleri vs ) o taktığı 100 ile diğer arkadaşlarında durumu yoktu onları da ben karşıladım böyle olunca maaşı erkenden aldım ve bitti şimdi hesapta para var ama dengem şaştı..Yeter mi yetmez mi bilmiyorum

Maaşıda erkenden alınca çalışma iştahı kaçtı