Bu ürünü kullanmaya başlayalı 1 ay oldu,
Ürünü kullanmadan önce sürekli unutkanlık, dikkat dağınıklığı ve odaklanamama sorunu yaşıyordum, ve kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra etkisini göstermeye başladı,
Uykusuzluk sorunumu giderdi, iş yerinde çalışırken daha iyi ve hızlı çalışmamı sağladı,
Yani normalde 1 saatte yapacağım işi 15 dakikada hallediyorum, psikolojik falan değil, sonuçta kendimi biliyorum, açıkcası ben faydalarını çok gördüm,
En basitinden iddaa oynarken bile kaç kere bültenlere bakıyodum kim kimle yapmış, son maçları neydi, şimdi bilyonerden giriş yapıp baktığım anda direk aklımda kalıyor.
Onuda geçtim normalde fazla kitap okuma alışkanlığım olmadığı için yavaş okurdum, 100 sayfayı 15 dakikada okudum, sırf meraktan oturup zaman tuttum. Ben almanı öneririm.
Not : Almak isteyenler olursa 50 TL'den satabilirim, para kazanacağımdan değil, sırf zihniniz açılsın, sizde benim gibi süper zeki bi insan olun, amacım herkesin iq'su fazla çalışsın. yoksa böyle bi hap bulup 50 liradan satmayız. (durumunuz kötüyse 40 lirayada bırakırız, öğrencilere %10 indirim yapıyoruz)
Şaka bi yana, hapın üreticileri kafası çok çalışsın diye alanlar sayesinde 10 liraya ürettikleri bu hapı bilmem kaç liraya satarak ceplerini doldurmaya devam ederken, sizde forumlarda yukarıdaki gibi kendilerinin yazdığı, fakat sizin normal kullanan biriymiş gibi okuduğunuz ve aldığınız bu ürün sayesinde yeni bmw'ler almaya, bebek'de kral mekanlarda takılmaya devam ediyor