Oyun dışında başka sitelerlede uğraşmış ve başarıya ulaşmışsan hiç oyun işine bulaşma diğerlerinden bir tane seç ve onlara yoğunluk ver.
- Ben özgün içerik girerim ( Tüm oyun sitelerinin içerikleri %90 özgün veya yenilenmiş içerik )
- Ben sürekli güncellerim ( Çoğu sitede içerikler zamanlanmış şekilde yayınlanmayı bekliyor )
- Ben alt sayfa kasarım rekabet olmaz ( abc oyunu, falan filan oyunu şeklinde aranma hacmi 1k bile olmayan oyun domainleri ile siteler açılıyor. )
- Benim param var parayı basarım ( Sen hazır eldekinle iş yapcaksın adam oturmuş kazancı ile sitesine yatırım yapacak sen düşün )
Kısacası şunu ben böyle yaparım, fark yaratırım dediğin her şeyi bir eksik bir fazla herkes yapıyor.
Kafanda oluşturduğun planların, çalışmaların, paraların ve en önemlisi emeklerinin karşılığını alman kolay olmayacak. Hiç bi şey planladığın ve hesapladığın şekilde ilerlemeyecek, buna garanti verebilirim.
Flash oyun siteleriyle fazlası ile uğraşan biri olarak bu aralar kafamdaki tek düşünce flash oyun dışındaki sitelere yönelebilmek.