Merhabalar hocam temanızı biraz inceledim gayet hoş bir tema olmuş kafamda bir proje var proje netleşirse o proje için düşünebilirim. Şimdi size tavsiyelerime belirtecek olursam eğer şöyle maddeler halinde:
- program sayfasına girildiğinde program içeriğinden sonra yorumlardan önce ufak bir resim galerisi eklenebilir programa dair 3-4 resimin konulabileceği, oklar yardımı ile 400x200 boyutlarında resimler arasından galeri ek pencere açmadan ya da başka sayfaya gitmeden gezilebilir. hatta o galerinin üstüne ya da altına 468x60 reklam alanı da olabilir.
- yandaki popüler programlar sütunu biraz fazla sade kalıyor herhangi bir program içine girildiğinde. o yüzden bir program içine girildiğinde o popüler programlar yatay geniş resimli görünürse kullancıların daha fazla ilgisini çekebilir. yalnız bu resimler anasayfada yeni içerik resimleri gibi fazla ufak olursa pek bir yararı olmayabilir biraz daha geniş olursa daha ilgi çekici olacaktır.

Üstad umarım aklımdakileri doğru yazabilmişimdir özellikle galeri fikri çok ilgi çekici benim kanaatim bu yönde. Size iyi çalışmalar bol kazançlar