marzenbecher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günlere yayarsan güncel videoları takip edemezsin.
Videolara 50-100 kelime özgün açıklama yazman iyi olur.
Semantic web de videoların yapısı farklı. Normale göre biraz daha farklı hatta.
Ortalama dediğiniz gibi 50-100 kelime civarında yazıyorum. Güncel videolar mevcut, ama güncelliğini yitirmiş videolar da var onları da siteye koyup sitenin içerikçe zenginleşmesini sağlamayı düşünüyorum.

spmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
indexlenmesi nasıl? yeni dediniz; henüz indexlenmediyse indexlenene kadar daha yavaş takılmanız daha iyi olur benim görüşüm.
Tam 2 hafta oldu, bir videoyu paylaştığımda anında index almıyor ama şuan tüm paylaştıklarımı indexledi. 200 video ve biraz da etiket var, Google'de index sayısı 550.

serdarhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuları arka arkaya değil belirli zaman aralıkları ile paylaşmak daha mantıklı. Mesela günlük 24 konu paylaşabilirsiniz ve günde 70 kolu yerine o yetmiş konuyu üç güne yayarak paylaşabilirsiniz. Böylece site sürekli güncel tutulmuş olur.
Belirttiğiniz gibi yapmayı düşünüyorum, ekstra katkısı veya zararı olur mu bunda şüphelerim var.