Not : Site her gün büyümektedir, alan adı aşırı kalitelidir bunun haricinde sabit kullanıcıları bulunmaktadır sürekli girerler. Ben ilgilendiğim zamanlarda Alexa 'da TR 'de sadece kendi organik trafiğiyle 800 içersine girmişti lakin aşırı yoğun olduğumdan ilgilenemiyorum bu yüzden satış yapma kararı aldım. Eğer internetten para kazanma işleriyle uğraşıyorsanız zaten ciddi bir gelir sağlarsınız.
Sitenizi satılığa çıkarırken aşağıdaki şablona uymanız gerekmektedir. Bu şablona uymayan konular kural 2 çerçevesinde silinecek ve konuyu açan 1 gün süreyle banlanacaktır.
Site adresi : Pm atınız.
Site için istenen fiyat : Teklif usulü.
Sitenin aylık getirisi: Sabit geliri adsense v.b. 150-300 TL arası değişebilir pek kullanmadım lakin aklını kullanan veya hyip v.b. ile ilgilenen dehşet paralar kazanabilir ki ben zamanında 1 ayda 50.000 TL kazandığımı bilirim.
Sitenin açılış tarihi: 26 Haziran 2012 tarihinde site aktif oldu farklı domainle daha sonra 1 yıl 1 ay önce yeni bir domain alıp ona 301 yaptık.
Kategori, sitenin içeriği nedir: Webmaster ve Kazanç Forumu
Günlük hit sayısı: 800-2000 arası
Ziyaretçi kaynağı: %90 google - %10 yandex
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 yıl 1 ay - pr2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerikle beraber.
Hosting dahil midir:
HOSTİNG ÜCRETİ YOK ÖMÜR BOYU SPONSOR VAR !
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:
EVET VBULLETİN LİSANSI MEVCUT ODA VERİLECEKTİR .
Yazılım lisans sonlanma zamanı: ÖMÜR BOYU
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır