kimsenin seni aşağılamak yada burada ukalalık yapmak gibi bir niyeti yok ama sen olayı tam kavrayamamışsın o dediklerini php yapar client in ek olarak bazı yazılımları alması gerekir tıpkı flash java gibi ek yazılımlarla giderilebilir sonuçta browser php nin clienti değil sen ona uygun bi server geliştiriyosun sen bunu anlamamakta ısrar ediyosun yaparsın bi browser plugini client için yada masaüstü yazılımı yap ayır bi client olsun yine yaparsın sen dediklerimi dikkatlice oku nereyi eksik anladığını görüceksin.
"sen olayı tam kavrayamamışsın"
yahu en başından beri aynı şeyleri tekrar ediyorum, sanırım benim türkçem yetersiz. tam olarak yazdıklarından dolayı php ile her şeyi yapamayız diyorum. ısrarla onu da yaparız, bunu da yaparız diyorlar/diyorsunuz. ben de diyorum ki bazı şeyleri php ile yapabiliriz ama bazı şeyleri de yardımcı yazılımlarla yaparız. niye bu kadar ısrarla aynı şeyleri bana söylettiriyorsunuz. siz benim dediklerimi dikkatlice okursanız aynı şeyleri söylediğimi fark edeceksiniz.
sonuç itibariyle; php şahane bir dil fakat yapamayacağı şeyler de vardır. her şeyi yapmasını beklemek saflıktır.