teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç sosyal biri değilim. Hiç arkadaşım da yok. Edinesim de pek yok. O açıdan sanırım çevrem hiç yok Ama bazen pm gelir. Canım da sıkkınsa eğer cvp vermiyorum. Ama canım sıkkınken gerçekten kafam dalgın oluyor. Sinirliysem hele pm yi açmıyorum bile. Sonra niye cvp vermedin diyen olunca görmedim kiii diyorum. Yalan değil. Pm yi açmayınca görmemiş oluyorsun haliyle.

Sırf insanlarla sağlıklı iletişim kurasım yok diye ticaret yapamıyorum. Her ay aslında bayağı bir para kazanabilirim sitelerim aktif ama gel gör ki insanlarla konuşmaya sabrım yok.

Bişi diyorsun anlamıyor soruyor da soruyor.
Bi fiyat veriyorsun 5 site için şu olmaz mı diyor, canını sıkıyor.
Bi yazı ekliyorsun 3 ay sonra gelip linki şu linkle değişebilir miyiz diyor, canını sıkıyor.
Ödeme günü kayboluyor, canını sıkıyor.
İstekleri hiç bitmiyor, canını sıkıyor.
Eksik para ödüyor canını sıkıyor.
Eft masrafını senden kesiyor, canını sıkıyor.
İşi boş muhabbete çeviriyor, canını sıkıyor.
Telefon istiyorsun vermez, mail atarsın dönmez, canını sıkar...

Dolayısıyla canı sıkılan da ticaret vs yapamıyor. Ya da benim sabrım yok, dayanamıyorum. Gerçekten boş muhabbet, gereksiz sohbet falan edemiyorum. Hayret ediyorum her gördüğüne kanka muamelesi yapanlara. Belki de yaşla ilgili ama hafif üyeler canımı sıkıyor. Yalancı üyeler, sahte yakınlıklar canımı sıkıyor. Menfaat ilişkileri, sürekli ricası bitmeyen üyeler canımı sıkıyor. Sürekli bişiler soranlar da canımı sıkıyor.

Anlaşıldı benim canım sıkkın
Okurken sıkıntı bastı iyi sabır varmış