[/COLOR]
Sorun yaşayabileceğiniz tek nokta vardır. Vereceğiniz reklamlardaki "ANAHTAR KELİMELER" eğer önceki domainin içinde geçiyorsa ve yeni domainde geçmiyorsa bu büyük bir oranda kalite puanında düşüklük yaşamanıza sebebiyet verebilir.
Örn: samsung-s3.com Anahtar Kelimeler: Samsung s3, Samsung s3 satınal.. Vb..
Yukarıdaki örnekte site içeriğinede bakılarak ve detaylı adwords ayarlamasıyla kalite puanı Minimum 10 Üzerinden 9 olarak belirlenecektir.
Unutmayın ki kalite puanı Adwords için paradan daha önemlidir. %50'ye %50 diye düşünebilirsiniz bunu.
Eski kalite puanlarınız üzerinden 1 puan düşmesi, sıra kaybetmenize sebebiyet verecektir.
İçeriklerin aynı olduğunu söylüyorsunuz, desc. ve title dahil olmak üzere. Tek seçenek sitenin ismi anahtar kelimeler içinde geçip geçmediği kalıyor. Oda tamamsa kalite puanı düşüklüğü yaşamaz ve aynı sıranızı korursunuz.
Kolay gelsin..
merhaba cevabınız için çok teşekkürler,
içerikler tamamen aynı,
yeni domain aksine hedef kelimelerimizi içeriyor.bunun artısı olacağını düşünüyorum.
Sizin fikriniz nedir ? Teşekkürler.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:24:24 -->-> Daha önceki mesaj 12:21:57 --
Sadece URL'leri değiştirebilirsiniz. Sizin söylediğiniz gibi ben müşterilerime ait birkaç site nin adreslerini değiştirdim.
Tüm reklamlardaki URL'leri görünen URL'ler ile birlikte değiştirdiğinizde sorun yaşamazsınız... Yeterki ilgili sitede adreslerde sorun olmasın...
merhaba,konuyu biraz daha açabilirmisiniz ?
örnek :
eski url : a.com
Görünen: a.com/araba
yeni url: b.com
görünen: b.com/ araba
bu şekilde mi olmalı dır? Cevabınız için teşekkürler.