Rwnqe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yandaşlar tutturmuş p.orno siteleri engellenecek diyor. Yav iyimisiniz siz. Bu yasanın p.orno siteleriyle zerre alakası yok. Bu yasanın tek amacı yayınlanan ses kayıtlarını anında engellemek. Yasayı meşrulaştırmak için p.orno siteler engellenecek naraları atılıyor. Sizde hemen zıplıyorsunuz.

@iyi nickli üye yukarıdaki postta örnek vermiş mesela. O ses kaydını anında engellediler. Yayınlanan ses kayıtlarını dinlerseniz bu yasanın neden çıkarıldığını anlarsınız. Ses kayıtlarını ne kadar az kişi dinlerse bizim için o kadar iyidir diye düşünüyorlar.
merhabalar. bu konuda ben de yandaş olarak etiketlendim. fakat bakın ilk mesajımda ne yazmışım.

ahtapot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kanun hakkında kesin bilgim yok fakat 30-40 milyon internet kullanıcısının hangi siteye girdiğini tib başkanının kontrol edeceğini söylüyorlar.

buna inanıyorsanız siz bilirsiniz. benim anladığım, 4-5 yıl önceki gibi youtube saçma bir video yüzünden kapatılacağına, doğrudan o video adresinin engellenebileceği. burada amaç bir takım siyasi kimliği olanların hakkında çıkan kasetlerin önüne geçmek. kullanıcıya hiçbir şey olacağını düşünmüyorum. ki kişilerin bunları takip etmesi mümkün değil.