valla hocam bi arkadaş daha yazdı da, o da yatmadan yatmaya kalıcam diyor. Çalıştıgından fazla evde olmayacakmış. 3 tane çekyat var aslında evde, hepinize yeter yetmesinede, çok kalabalık olcaz.. 4 katlı bir apartmandayız, dairede bize ait, kimse buna karışamazda, bi görüşmemiz lazım. Sonuçta tanımıyoruz birbirimizi.. Diğer arkadaş sizin olmanızı sorun etmez diye düşünüyorum, çünkü o dediğim gibi yatmadan yatmaya evde olacağını söyledi.. Bende şimdi yeni bir işe başlıyorum, benim de aşağı yukarı öyle olcak. Evde pek fazla vakit geçirebilceğimi sanmıyorum.. Dediğim gibi konuşalım bi olmazsa hep beraber, buluruz illaki bi orta yol

Ama uzun vadede düşünmüyorum ben onu belirtiyim.. Sizde zaten daha iyi bi yer bulunca çıkarsınız burdan o da ayrı tabi.. Diğer arkadaş ve sizle görüşelim hep beraber olmazsa (
@MasterForWEB; )
hocam öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim gerçekten dediğiniz gibi tanımadan olmaz tabiki biz sizi sizde bizi tanımıyorsunuz tanışmamız lazım tabiki birde hocam süre olarak biz en fazla 4-5 ay kalacağız uzun vadeli değil