digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen hangi ülkede yaşıyorsun hocam.
2 ay önce ülkenin savcısı çıktı, polise operasyon için emir verdim uygulanmadı dedi.
2 hafta önce CHP li vekil çıktı hükümete muhalif yazılarının olduğu bloğunu TİB tarafından kapatıldığını söyledi. Hem de mahkeme kararı olmadan.
Sen Norveç'te mi yaşıyorsun?

Mahkeme nin baktığı şeylere TİB bakacaksa Mahkemeye ne gerek var.
Bu iş neye benziyor biliyor musun? Polisin istediği gibi eve girip arama yapmasına.
Eee devletin polisi bu kanuna uymayacak mı, kafasına esti diye arama yapmaz kanuni sınırlar içinde aram ayapar diyebilir misin?
Sen sınırsız yetkiyi ve sorumsuzluk verirsen bunun adı demokrasi olmaz.

Böyle yorumlar gelince anlamıyorum.
KARDEŞLERİM ÖZGÜRLÜKLERİ SADECE MAHKEME KARARLARI EVRENSEL HUKUK NORMLARI ÇERÇEVESİNDE SINIRLANDIRABİLİR.
ÖZGÜRLÜKLERİN BAŞKA KİŞİ VE KURUMLAR ELİYLE SINIRLANDIRILDIĞI ÜLKELERE TOTALİTER REJİM DENİR.
Söylediklerinize bende katılıyorum ancak bazı ince farklar, olağan dışı şeyler var. Evet savcı emir verdim kolluk uygulamadı dedi ancak daha sonradan savcının çuvallarca klasör evrakı açıp hiç incelemediği çuvalların mühürlü şekilde beklediği ortaya çıktı. Ayrıca yine bilginiz vardı bu günlerde asılsız ihbar dilekçeleriyle 7000 küsür kişinin yıllardır dinlendiği ortaya çıktı. Anlaşılmaması için hiçbirisi UYAP sistemine de kaydedilmemiş bu mu demokrasi. Ayrıca herhangi bir tarafı savunmuyorum bu dinlemede akplisi chplisi gazetecisi cemaatçisi iş adamı vs vs hepsi dinlenmiş..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:43:39 -->-> Daha önceki mesaj 23:36:51 --

Minorphobia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
digiklan adamlar isterse bi tarafımızdan kan alıcak hale getirdiler diyor, hala burdaki örümcekler hükümeti savunuyor allah aşkına savunulcak neleri kaldı ? senin açtığın arkadaşlık sitesini,zorno sitesini,hikaye sitesini 4 saatte kapatıcak yaptığın ilk illegalde bi tarafından kan alıcak neyin savunmasındasın ?

yaklaşık 1.5 aydır forumda mizah seviyesinin sıfıra vurduğunu söylemiştim bi mesajımda gerçekten zeka ve kültür seviyesininde sıfıra vurduğunu görüyorum %99 u okumuş bir webmaster forumunda "bazı bazı" arkadaşların saçmasapan savunmaları yapmaları gerçekten yüz kızartıcı, iş işten geçtikten sonra onlarda anlayacaklar ama geç olucak, iyi geceler herkese..
Millete neyin savunmasındasınız demişsiniz? Siz neyin savunmasındasınız? Zorno ve hikaye siteleri 4 saatte kapatılacak diye derde mi düştünüz? Bu mudur? Okumuşluğunuz kültür seviyeniz, mantıklı savunmanız? Kan alınma korkunuz varsa illegal işe girmeyeceksiniz yada sonuçlarına katlanacaksınız..

Toplum için gençler için çocuklar için öğrenciler için zararlı olduğunu düşünüyorsa uzmanlar varsın kapatsınlar zorno siteleri, 3 5 kuruş eksik kazanıverelim...