Abi bitirecek tabi, google adamlar uzayda maden ariyor artik dunyanin en iyi beyinelri var, burdaki afedersiniz ufacik beyinliler de link kasip googlei kandiracak zannediyor kusura bakmasin kimse ama, backlin midir seo abi?

kimse rich snippetsten bahsetmiyor, kimse schemaorgtan bahsetmiyor foruma baksan herkes eo hizmeti veriyor, adam hala wiki forum backlink diyor. gecne biri konu acmis ne kadar backlink alirsaniz alin hepsi iyidir diyor.

arkadas yil olmus 2014 , google dedigin firma artik firma da degil ne oldugu belli degil adamlar devrim yapti, backlinkle googlei mi kandiracak bu millet? az bile yapiyor, ben olsam firma degerlerine hakaretten firma ile dalga gecmekten haksiz rekabete kalkismaktan site sahiplerine dava bile acarim... Herkes uckagit pesinde, yok alexa yorum kardesligi, yok backlink kardesligi, adma daha kendi inanmiyor yaptigina ama googlein inanmasini bekliyor..

neyse yazacak cok sey var da susayim.. 1 kere agzima seo kelimesini almadim ama bu forumda seocuyum diye gecinen adamlarin %90indan daha cok seo bilgim var, en azindan mantikli en azindan harbiden kullanicininfaydasina calismalari biliyorum.. Ayiptir yaa, biraz insan ben acaba dogru mu yapiyorum bu ne akdar dogru diye bakar.. ne googlemis arkadas, ne kotumus yaa..