Nesin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk gün 95 kişi gönderdim 1 sipariş geldi. Şu an toplam 190 kişi oldu hala 1 sipariş. Ama umutluyum...
UnFoLLoW adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kayıt oldum kodları ekledim bakalım hayırlısı
Hayırlı Olsun Bol Kazançlar Dilerim.

SeOptimizasyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sisteminize kayıt oldum fakat söyle bir problem var sistemde affi linki ile siteye yonlendiriyoruz doğru ama siteyi gezen site üzerinden siparis verenler panelimize yansıyo size telefon edenler yansımıyor bu ciddi bir sıkıntı satıs ortaklarınız için yani benim sitemi ziyaret eden size geldi size telefonla siparis verdi benim bundan herhangi bir kazancım yok bence affi sitenizden telefon nosunu kaldırmanız lazım
Hocam bu bir problem yada sıkıntı değildir. Sistem Böyle İşliyor.

Geçen yıl, 15 gün boyunca telefon numaralarını kaldırarak satışı denedik ve satışlarda % 80 oranında düşüş yaşadık.
Günde 2000 üzeri kargo çıkaran bir firma olarak % 80 düşüş bizi zarar ettirdi.
Nihayetinde telefon numaralarının sitede kalması gerektiğini kararlaştırdık.

Telefon ile gelen siparişlerin kazancı firmamıza kalmaktadır.
Bu kazanç, iade olarak geri gelen siparişlerin (10 tl ) iade kargosu masrafını karşılayarak finansal gücümüzü dengelemektedir.
Öbür türlü iade gelen siparişlerin iade masraflarını satış ortaklarından kazancından kesmek zorunda kalırdık. Bu dengeleme yöntemi ile olayı çözdük.

Sistem bu şekilde işlemektedir.

Bir Sorununuz Sıkıntınız Yada Beğenmediğiniz Bişey Varsa Şak Diye Konuya Yazmakdansa Özel Mesaj Gönderiniz.

Saygılar Bol Kazançlar Dilerim.