digiklan adamlar isterse bi tarafımızdan kan alıcak hale getirdiler diyor, hala burdaki örümcekler hükümeti savunuyor allah aşkına savunulcak neleri kaldı ? senin açtığın arkadaşlık sitesini,zorno sitesini,hikaye sitesini 4 saatte kapatıcak yaptığın ilk illegalde bi tarafından kan alıcak neyin savunmasındasın ?
yaklaşık 1.5 aydır forumda mizah seviyesinin sıfıra vurduğunu söylemiştim bi mesajımda gerçekten zeka ve kültür seviyesininde sıfıra vurduğunu görüyorum
%99 u okumuş bir webmaster forumunda
"bazı bazı" arkadaşların
saçmasapan savunmaları yapmaları gerçekten
yüz kızartıcı,
iş işten geçtikten sonra onlarda
anlayacaklar ama
geç olucak, iyi geceler herkese..
http://www.youtube.com/watch?v=uiRvh6C7hcs
4 saatte kapatacak sonrada 24 saat içerisinde mahkemeye gitmek zorunda. adı üstünde bak illegal demişsin. Bazı arkadaşlar İran gibi olacağız diyor, iranda adült film izlemek idamla cezalandırılıyor. Tartışmaya girmek istemiyorum ancak fikirlerim bu şekilde. Hikaye sitelerinin neyini savunuyorsun yahu bir yandan Atatürk şöyle dedi böyle dedi diye bu tür konularda kıyaslamayı biliyorsunuz gidin Atatürk'ü anlatan siteler açın. Ben böyle çelişkili düşünen bir millet görmedim. Bir yandan Atatürk gibi ulu bir lidere inanıyoruz ama onu bile çıkarlarımız doğrultusunda kullanmaktan ileriye gidemiyoruz. Diğer arkadaş ise haksız değil bu uygulama bir bakıma güzel ancak menfaatleri gözeterek değilde toplum için en uygun olanı yapmaya çalışsalar daha az tepki ile karşılaşırlardı zaten.