Merhaba arkadaşlar. Belki bazılarınız hatırlar derdimi. Bilmeyenler şurdan okuyabilir.
https://www.r10.net/off-topic/1145141...mam-lazim.html
Konunun sonunda bahsettiğim gibi 14'ünde yakın arkadaşın düğünü vardı. Korktuğum gibi düğünde O'nu gördüm. Arkadaşın hediyesini taktıktan sonra akrabalarını pek tanımadığımız için bir masaya geçip oturduk. Eşi, yani arkadaşım

işten izin alamadığı için çocuklarla evde kalmış.
Düğün iyice coşmuşken sıvıştıp bir kafeye oturup muhabbet ettik. Okulu uzattığımı falan söyledim kızdı. Tanıdığı en zeki adam olduğumu, her şeyi yapabilecekken neden hiçbir şey yapmadığımı falan sordu. Çocuklarına neden benim ismimi verdiklerini anlattı. Kendisi istemiş benim adımı vermek. Benim kadar zeki ve uzun olmasını istemiş oğlunun
Orada onunla oturup sohbet ederken bir şeyler farklıydı. Karşımda tanımadığım biri vardı. Benim tanıdığım, benim sevdiğim kadın yoktu. 1 haftadır antepteyim bu olayı düşünüp taşınıyordum. Dün internette gezinirken şu resmi gördüm

Tercümesi kabaca şöyle
"Ne zaman bittiğini nasıl anlarsın ?
Belki de hatıralarındaki kişiye, gerçeğinden daha çok aşık olduğun zaman."
Bu resmi paylaşan kişiden Allah razı olsun. Beni tutup gerçekliğe çekti. Benim aşık olduğum kişi artık yoktu. Sadece benim hatıralarımda yaşıyordu. O artık değişmiş, başka birisi olmuştu. Peki bu O'nu eskisinden daha kötü birisi mi yapıyor ? Kesinlikle hayır. Hala tanıdığım en iyi, en güzel, en aşık olunası kadın. Ama benim aşık olduğum kadın değil. En ufak bir şeyden pişman mıyım ? Hayır. Belki ben de değiştim, bilmiyorum. Dedikleri gibi zaman her şeyin ilacıymış.
Bugünlerde içimde bir dinginlik var. Hasret kaldığım huzur şehirlerime yavaş yavaş geri dönüyor. Artık uyumak için şafağı beklemiyor, kısa vadeli planlar yapıyorum. Kolay olmayacağını bilsemde tekrar mutlu olabileceğime inanıyorum. Sonunda kendi kendimi hapsettiğim zindanlarımdan kurtuldum. Özgürüm...