Peki siz adwordsa banka havalesi mi yapiuorsunuz ayrica dolar hesabindan para gonderilmiyor mu yani adwords hesabi acarken para birimi dolar secilse ve para dolar yuklense kur farki nasil olur denediniz mi
Hayır onu denemedim. Yalnız Adwords Türkiye'ye özel hizmet verdiği için ve müşterilerini madur etmemek için bizden parayı TL olarak alıyor. Kısacası siz onlara ne yollarsanız yollayın Adwords'ün TL hesabına giriyor para. Yani dolar hesabından yollasanızda oraya gittiğinde tekrar TL olarak dönüşüp hesaba giricek, yine kur farkından dolayı para fazla gitcek.
Kredi kartı ile yapıyorum işlemlerimi. EFT ile bekleyebileceğim bir sistemim yoktur. O kadar çok ödeme yapıyorum ki adwords'e mümkün değil eft yapmam. O yüzden bu bizim zeki bankalarımızla irtibata geçip parayı yurt dışına gidiyor diye dolar bazına çevirmelerini engellememiz gerekli. Direk TL yollasalar herşey çözülüyor. Kur yüzünden boşa giden onca paradan kurtulmuş olacağız kısacası.
Paranız Türkiye'den gideceği için her halükarda orada tekrar TL olarak dönüştürelecektir düşüncesindeyim açıkcası.. Adwords ekibide aynı şeyleri söylüyor. Ben yanlış algılamadıysam tabi ki..