digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğru 1)kapını kilitli tutacaksın komşunu hırsız tutmayacaksın. TİB başkanına kral yetkileri vermeyeceksin. Hukuk devleti bir birini denetleyen kurumları ile yürür, başbakanın denetimden kaçırdığı kurumlar ile hukuk devleti değil polis devleti olunur.

Doğru 2) Kimsenin yapacağı işe garanti veremiyorsan, sorumluluğu kişilerin keyfine bırakan yasaları savunmayacaksın.

Doğru 3) Senin siyasi ideolojini senelerdir burada girdiğin her tartışmada açıkça görüyoruz. Eğer bu hesabı 10 kişi kullanmıyorsanız ideolojini, bu konudaki gibi her yazdığın konuda, birilerinn avukatlığını yaparak ortaya koyuyorsun.

Doğru 4) Kanal yayının kestiğine dair kanıt.
youtube.com/watch?v=CE1ybYGcMcA(habertürk için)
youtube.com/watch?v=ZssNy_mvyeI(show tv için TMSF'ye devrinden sonra)

Doğru 5) Savcıların dinlenip dinlenmediğinin internet yasaklarımız ile ne alakası var? Yoksa siyasi ve ideoloji geleneğiniz ile demogojiye mi kaçmaya çalışıyorsun?

Doğru 6) Polisin savcının emrini yerine getirmediğini kabul ediyorsun demek. Ben savcıyı savunmuyorum, bugün o savcıları suçlayanlar 2 sene önce paşalar haksız yere hapis yatıyor diye biz o savcıları suçlarken burada savcı savunuyorlardı.

YANİ MEMLEKETTE KANUNA AYKIRI OLSA DA AMİRİNİN EMİRLERİNİ YERİNE GETİREN DALKAVUKLAR VARKEN BÖYLE BÜROKRATLARI HUKUKA KARŞI AMİRLERİNİN KANATLARININ ALTINA ALARAK SINIRSIZ YETKİ VERMEYİ ANCAK DEMOKRASİ VE ÇAĞDAŞ HUKUKTAN ANLAMAYANLAR SAVUNUR.

Sizin yazdıklarınız içinde beni yanlışlayabildiğiniz hiç bir şey yok.
Kafanıza göre demogoji yaparak topu auta atarak vakit öldürüyorsunuz.
Bu son mesajım. Okuyanlar anlamıştır.
1. sorunun cevabı değil.

2. sorumluluk kişilere verilir. ne kadar sınır çizsen de yapacağı iş kişinin insafına kalmıştır. böyle bir maddeyi savunan bir cümlem de yok. kendilerine korumaya yönelik olduğunu ilk mesajımda belirttim. art niyetli olduğun için kafanda şahısları veya kanunları savunduğum algısını oluşturuyorsun. tartışmayı bilmiyorsun.

3. yani kendiniz gibi düşünmeyen kısaca akp li. orasını anladık.

4. verdiğin videoları daha önce dinlemedim. sıkıntı yapmamak için gündemi takip etmemeye çalışıyorum. şuanda da dinlemedim. haklı olduğunu kabul ediyorum. fakat bir siyasetçinin %100 doğru davranması beklenemez. her partinin başkanının yüzlerce hatası bulunabilir.

5. savcıları konuya sen dahil ettin. internet yasaklarıyla alakasız onlarca ileti yazdın. kayıtlar duruyor inceleyebilirsin. ben bir şeyler söyledikçe sen tayyip şöyle tayyip böyleye getiriyorsun mesajları. bu benim mi sorunum?

6. savcıların dinlenmediğine dair delilin yok sanırım. 10 iddia da bulunuyorsun 1-2 si doğru çıkıyor. bu da iftiracıların bir an önce susturulması için tib'e yetki verilmesinin nedenlerinden biridir.

7. benim yazdıklarım içinde neyinizi yanlışlayamamışım? tüm yazdıklarınız neredeyse yalan. ne diyeyim bilmiyorum. yanlışını kabul etmek istemeyen kabul etmez. karar mercii değilim burada.

bir şu yazdıklarını baştan sona oku yahu. konuyu alakasız yerlere çeken sensin, sonra bunun konuyla ne alakası var diyen sensin. onlarca yalan-iftira atan sensin, bunlardan ancak 1-2 tanesini onlarda ses kaydı olarak yayınlayan sensin. bence insanın önce karakterli olması gerek. kesin emin olmadığı konularda atıp tutmaması gerek.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:46:24 -->-> Daha önceki mesaj 02:23:36 --

Minorphobia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
digiklan adamlar isterse bi tarafımızdan kan alıcak hale getirdiler diyor, hala burdaki örümcekler hükümeti savunuyor allah aşkına savunulcak neleri kaldı ? senin açtığın arkadaşlık sitesini,zorno sitesini,hikaye sitesini 4 saatte kapatıcak yaptığın ilk illegalde bi tarafından kan alıcak neyin savunmasındasın ?

yaklaşık 1.5 aydır forumda mizah seviyesinin sıfıra vurduğunu söylemiştim bi mesajımda gerçekten zeka ve kültür seviyesininde sıfıra vurduğunu görüyorum %99 u okumuş bir webmaster forumunda "bazı bazı" arkadaşların saçmasapan savunmaları yapmaları gerçekten yüz kızartıcı, iş işten geçtikten sonra onlarda anlayacaklar ama geç olucak, iyi geceler herkese..

http://www.youtube.com/watch?v=uiRvh6C7hcs
zihniyete bak devlet yasadışı işlemi engelleyecek diye devleti eleştiriyor. devletin bizzat uyuşturucu ticaretini yapması lazım esasen. diğer arkadaş yine kendince bir maddeyi eleştirmeye çalıştı. üslub olmadığı için saçma sapan konulara saptı. sen de o da yok.

istersen zeka ve kültür yarıştırabiliriz. ne gerekiyor bunun için? ekleyebilirsin facebook'tan www.facebook.com/airsakarya1