digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de sana TİB in mahkemeye değil hükümete sorumlu olduğunu tek mesajla gösterdim. TİB ilgili bakan izin vermediği sürece hakkında soruşturma ve ceza davası açılamayacak bir kurum.

Sen mahkeme kararını uygulamadıklarını ispat etmemi isterken ben de kanuna %100 bağlı kalacaklarını ispat etmeni isteyebilirim.

Ben sana örnek verdim ama örnekler senin siyasi ideolojini yerden yere vurduğu için kabullenmek istemeyebilirsin.

Sahibi olmadığı bir kanalı arayıp muhalefet liderinin grup konuşmasının yayınını kestiren bir başbakan var, meclis tv muhalefet konuşmalarında kesiliyor ve TİB doğrudan onun bakanına bağlı.

Operasyon emri veren bir savcıyı dinlemeyerek kanuna aykırı hareket eden bir polis var, bu polisler hükümetin iradesi ile oraya yeni atanmışlar.

Devletin jandarması kanunu uygulayarak, devletin mit ajanına operasyon yapıyor.

Evrensel hukuk okuman lazım. Cumhurbaşkanı bile bu kadar sınırsız yetki olmaz demiş ama özgürlüğün ne demek olduğunu, çağdaş demokrasinin kurallarını bilmeyenlere laf anlatılmaz.

Sen çağ dışı demokrasini ve yasanı savunmaya devam et.
Biz de insanları bilinçlendirmeye internetimizi savunmaya devam edelim.

Memlekete bak hizaya gel...
İnternet forumunda internet yasaklarını savunan, gerekliydi, iyi olmuş diyen adamlar var vatandaşı düşünmek bile istemiyorum.
örnekler ile karara varılmaz. 1. yanlış.

kimsenin kararlara bağlı kalıp kalmayacağının garantisini de benden isteyemezsin. bu kişileri bağlar. yanlış 2.

benim siyasi ideolojimi nereden biliyorsun? tanışmıyoruz etmiyoruz. kendi gibi düşünmediği için etiketleme mekanizması devrede. yanlış 3.

kanal yayınını kestirdiğine dair delilin var mı? yoksa yanlış 4.

savcıların dinlenmediğine dair delilin var mı? yoksa yanlış 5.

delilin varsa bile o savcılar gizli olması gereken operasyonu neden çıktı alarak tüm medyaya dağıtıyor. az önce tib çalışanlarından %100 göreve sadık kalma garantisi arıyordun, şimdi görevini yanlış yapan savcıların savunucudsu oldun. yanlış 6.

internet yasağını savunduğum yargısına nereden vardın? yanlışları veya doğruları tartışacağız da sen de malesef o kapasite yok. o parti bu parti zihniyetinden öteye geçemiyorsun. sıradan yobaz zihniyet. yanlış 7.