Dostum umarım forumda yazdığın gibi düzensiz bir dil ve imla hatalarıyla dolu değildir.
Bir de SEO üzerine kitap yazılabileceğini düşünmeyen biriyim ben, ancak arama motorlarının düşünce yapılarıyla ilgili bir şeyler yazılıp kağıda veya programa dökülebileceğini kabul ediyorum. Neden derseniz arama motorları aktif olarak kriterleri değişen, her geçen gün yeni çıkan gelişmelerle ilerleyen ve genişleyen bir mevzu. Teknolojinin ilerlemesiyle -yazılım ve donanım ikisi için de geçerli-, teknolojinin kullanım alanlarının artmasıyla ve artık internetin iyice somutlaştırılmaya çalışmasıyla doğru orantılı olarak büyüyen bir mevzu.
Neyse bazı arkadaşlar güzel yorumlar yapıyor eleştirel açıdan dikkate almalısın bu yorumları. Ve "
kitap" adı altında "
aslında denemeler topluluğu olan bir dosya" çıkarmakla zahmete girmeni tavsiye etmiyorum. Gerek yok, SEO ile ilgilenen -özellikle uzmanı olduğunu iddia eden-
biri sürekli okuması gereklidir ve bağlantıdan bağlantıya atlayarak araştırmaktan ve okumaktan sıkılmayan şahsiyetlerdir yani her gelişimden haberdar olmalıdır. SEO ile ilgilenecek kişilerinde kesinlikle bir kitapa dayalı kalmalarını tavsiye etmiyorum. Daha önce de çıkan bir kaç SEO kitabına içten içe karşı olsam da sistemin olağanlığına eleştiride bulunmamıştım. Ama kitap adı Kolay SEO Teknikleri olduğu için yine de sen bilirsin diyorum. Neyse daha fazla uzatmayayım.