Merhaba

benim 6 yaşındaki oğlum Disney kanalında doraemon bakıyor ve orada ipad hediye ettiklerini görüyor ve annesine söylüyor. eşimle çocugum internet sitelerindeki yarışmaya katılıyorlar .

Bana bir mail geldi bende önemseyip açmadım bile. ama silmedimde öyle duruyordu. birgün mailimi actım hiç mail gelmemişti disneyden gelen mail gözüme çarpiştı . gelen mailde

Merhaba ***** Bey

Oğlunuzun Disney Channel Doraemon İzle & Kazan yarışmasında ödül kazandığını paylaşmak isteriz. Kazandığı hediyesini (iPad Mini) kendisine göndermeden önce, bu ödülü kabul ettiğinizi, ve hediyeyi size iletebilmemiz için gönderim adresinizi ve gündüz ulaşılabilecek telefon numaranızı iletmenizi rica ediyoruz. Bize bu mail adresinden veya 0212 *** ** **’den ulaşabilirsiniz.

20 Şubat 2014 tarihine kadar herhangi bir geri dönüş olmazsa bu ödül için alternatif katılımcı ile ilerlemek zorunda kalacağız ve bu aşamadan sonra maalesefki oğlunuzun kazandığı hediyesini kendisine göndermemiz mümkün olmayacaktır.

Bu tip bir problemle karşılaşmamak için geri dönüşünüzü rica ediyoruz.

Teşekkürler

Disney Channel Ekibi

Zeynep E.

Yazıyordu bende hemen adres ve telefon bilgilerini yolladım. aradan 5 gün geçti ve kapıda kargo görevlisi buyrun dedim kargonuz var pakette degildi Disneyin kendi çantasında bir paketti imzaladım ve kargoyu aldım içini açtım 16 gb ipad

çok çok teşekür ediyorum Disney Türkiyeye

not: gerçekten çok güzel bir tablet. çocuguma güzel bir hediye oldu.