ckuforum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
video, player vs niye görünmüyor diye sormadan önce width="1" height="1" değerlerini değiştirmen gerekli ve ayrıca gerçekten bir video oynatmak istiyorsan dosya yolu olan "videos/preview.flv" bir video olması şart fakat denemelerim sonucu flv oynatmıyor yanılmıyorsam bu player, onun yerine şu şekilde bir düzenleme yapabilirsin, videos/BUARAYAİSİM.mp4?id="<?php the_ID(); ?>" burdaki her yazının id numarasını çağırması ama ben ramdom yaptım yukarıdaki kodlarda google tarafından her sayfada aynı video olgusu yaratmaması açısından bir önlem.
Aynen yapmak istediğim şey şuydu aslında. Ben konuya konu ile ilgili video eklediğimde schema.org yardımıyla videolu sonuç çıkartmak istiyordum. Bunu şöyle düşünmüştüm single.php ye schema kodları eklenecek yazı eklerkende özel alanda video titlesi,video urlsi,videonun resim urlsi kısımları olacak ve bu alanları doldurduğumda hem konu içine eklenecek hemde aramalarda videolu çıkacak.

Schema kodlarında video bilgilerini otomatik olarak yazıya aktaracak kod bilgim olmadığından yapamadım. Özel alandan konuya eklenebilir diye düşündüm.