Yalan dolan. Taksim'de doğdum, 7 yaşımdan sonra anadolu yakasına (Pendik) yerleştik. İstanbulun avrupa yakası, her insanın potansiyel katil olduğu, sinir harbinin yaşandığı, yolda yürürken tedirginlik içerisinde olunan bir yerdir. Ya da bana öyle geliyordur.. Dünyanın hemen hemen her kıt'asında bulundum. Çin den Amerikaya kadar her bölgede gezdim. İstanbulun avrupa yakasında yaşadığım tedirginliği çok samimi söylüyorum hiç bir yerde yaşamıyorum.

Galata köprüsünün üstüne balık tutmaya çıkınca, her an diğer balık tutanlar tarafından öldürüleceğinizi biliyor muydunuz? Biraz abartıyor olabilirim ama gidip görenler bu atmosferi mutlaka yaşıyordur.

Havasından, trafiğinden, insanından, karışıklığından gına getiren sadece turistler tarafından ziyaret edildiği için elle tutulabilir bir yaka olduğunu düşünüyorum. Anadolu yakasının gözünü seveyim, umarım avrupa yakasına dönüşüp buradaki yaşam alanlarınıda mahfetmezler.

Video da gösterilen yerlerde video başarı ile çekildiği için güzel normalde o kadar çekici olmadığını görenler bilir. Ha bir boğaz köprüsü ile istanbul harikadir diyorsanız kusura bakmayın insanoğlunun 4 tane direk dikip bir denizin üstüne attıgı beton yığınına ne sanat gözüyle ne de başka bir gözle bakarak güzel bulmuyorum. Memleketimin bir çok doğal güzelliği var.. İstanbul benim için bitik.