1- üstteki mesajda yazdığım şekilde; önce internetten ön kayıt, sonra bankaya para yatırma, en sona bürodan onaylatma işlemleri olacak sırasıyla.
kaldığınız dersleri (kredi alma limitlerini tam olarak bilmiyorum fakat) max. 45 kredi alınabiliniyor 1 dönem boyunca, bunun 35 kredi civarında normal ana dersleri alıyorsunuz üzerine eklemek istediğiniz dersleride 45 krediye kadar ekliyorsunuz. 35 krediden sonra alacağınız derslere ek ücret ödüyorsunuz ben ilk dönem normal kredi sayısının üzerine toplamda 44 kredi almıştım normal harç parasının üzerine +35 tl kadar bir para ödemiştim. normal harç ücreti 205 tl
2- kaydını siz yenileyemezsiniz diye biliyorum, kardeşiniz birliğinden izin alıp gidip kendisi yeniletmesi gerekecek (ilk dönem kaydımı onaylatmak için büroya gittiğimde bir öğrencinin babası gelmişti onay için fakat onaylamadılar öyle hatırlıyorum, öğrencinin kendisi gelmesi gerekiyor demişlerdi)
Cevap için teşekkür ederim. Kardeşimden gitmeden önce vekalet almıştım eğer o vekalette okul gibi ibareler yazılı ise olması gerek, olmaması durumunda sormaktan başka çare yok.
Max 205TL ücrete 45 Tl ekleniyor anladığım kadarı ile.