Bu sorunun cevabını defalarca verdik. SEO uzmanı bedavaya çıkartamaz bir siteyi.

Ben delikanlı gibi hep açıkladım. SEO çalışmalarında kar marjı %20 - 25 civarıdır.

Yani 500 liralık bir SEO çalışmasının maliyeti 400 lira. Kendi siteme uygulayacak olsam 400 lira harcamam lazım...

Diğer yandan gerçekte SEO'ya para harcayanlar film sitesi ne bileyim kadın sitesi gibi reklama odaklanan siteler değil.

Adamın dükkanı var pvc pencere bayisi. Bu adam SEO ile çıkınca benim hayatta kazanamayacağım paraları kazanıyor. Ben orda çıksam ne olacak? PVC Pencere işine mi gireyim

Öyle kelimelere çalıştım ki ben gelen tek telefonun 3-5k net kar bıraktığına şahit oldum...

osmanbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
paradoks şurada başlıyor :

sonuca etki edecek etkenleri ve düzgün uygulama biçimlerini biliyorsan ve para kazanmak istiyorsan o sonuçlar içinde kendin yer almak istersin. milleti o sonuçlar içine taşımayı değil. bu yüzden bir güven problemi "seocular" için referanslarını belirtmedikçe kaçınılmaz. referansları sağlam seoculara da sorulacak soru basit zaten: neden kendi sitelerini oluşturup o seviyelere getirmiyorsun?