ben detaylı soramıyorum ya da siz beni yanlış anlıyorsunuz.
1- misal streaming yapılabilir miyiz? yani ses ve görüntü aktarma.
elimde bir tane kamera var, açtım onu ve intertten yayın yapacağım. canlı olarak insanlara izlettireceğim. bunu php ile nasıl yapabilirim? illaki bir media server kuracağım o media server yayını render edip gönderecek ben de onu alıp ekrana vereceğim.
açtım mikrofonumu siteden sesimi yayınlamak istiyorum. bir nevi radyo yayını. herhangi bir shell olmadan, media server olmadan. bu işlemi php ile nasıl yapabilirim?
bu bütün işlemleri php ile nasıl yaparım birisi bana anlatsın da aydınlanayım ve herkes aydınlansın.
2- eş zamanlı multiuser işlemler yapabilir miyiz?
www.siteadi.com/ortak.php diye bir sayfam var. ben bu sayfaya girdim, arkadaşım da girdi. ikimiz de o sayfadayız ve X-O-X | tic-tac-to | S-O-S ya da siz ne diyorsanız oynamak istiyoruz.
ben X koydum, koyar koymaz arkadaşımın görmesi lazım. o da O koydu benim de onu görüp hamle yapmam lazım.
yani çok basit bir oyun oynayacağız. bunu php ile nasıl yapabilirim? ama sadece php ile?
şimdi tekrar soruyorum "mümkün mü?". yahu ben mi php bilmiyorum yoksa siz mi başka php biliyorsunuz anlamadım. onu da yaparız bunu da yaparız şunu da çok iyi yaparız diyorsunuz da yapamayız arkadaşım. limiti var php'nin de.