srcm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
peki tr firmasından yabancı lokasyon host alsam fark eder mi,illaki hostgator vs. firmalara mı gitmeliyim,vpn alabilirim onuda düşünüyorum,amacım yasal mı değil mi diye düşünmek değil kimliğimi gizlemek istiyorum
Zannedersem açık açık belirtemediğiniz, yada belirtmekten çekindiğiniz siteniz kaba tabirle xyz elit bayan arkadaş pazarlama sitesi.
Bu yada benzer içerikte bir site sahibi iseniz; Ali beyin belirttiği gibi yurtdışı lokasyon kendinize ait aracısız sunucu temin etmeniz gerekir.
Türk firmasını aracı koyduktan sonra; hizmeti satın alabilmek için, firma üzerinden bir adet müşteri hesabınız olması gerekmekte.
Mevcut müşteri hesabınıza da; isim soyisim, adres, telefon gibi bilgilerinizi vermek zorundasınız haliyle.
Yine benzer olası bir durumda; servis sağlayıcınız, sizin bilgilerinizi mahkemeden gelen talebe göre paylaşmak ile yükümlüdür.
Bu durumda başladığımız noktaya geri döndük demektir.

Gerçekten iyi kazanıyorum, paraya ihtiyacım var o sebeple bu işi bırakamam, ne yapayım? derseniz Fransa OVH'den aylık 100 lira bütçeyle kendinize bir sunucu alın.
Lakin rahat uyuyayım, kafam rahat olsun derseniz, diğer üyelerinde belirttiği gibi, benim fikrim'de yol yakınken sektörü değiştirmenizden yanadır.