ceza yedim

189 lira peşin ödersem 3/1 ni ödüyorum neden böle bir ceza yedim onuda söleyim her sene gelir beyarnamasi verirken herzaman 1000 tl gibi fazla rakamlar gösderiyordum beyarnamde. lakin iş yerini babamdan devraldıgımda 99 yılarında fatura kesmemişiz aslında kesdikde devir işlemi yapılınca kdv cıkmamiş + 99 yılında işyeri üzerimde olmadıgı için hesaba birkac para girişi çıkışı olmuş bu paraların ben faturasını gösderemedim bu yuzden ceza yedim esnaf olmayanlara belki bir sıkıntı olmaz bilmiyordum diyip atlatma şanslar var ama her esnafın bir ticari hesabı vardır bankada
size şunu söleyim burada forumda coluk cocuk cok anlamazlar etmezler cart curt lafları konusuyorlar gülüyorum baba parası yedikleri için bişey bilmiyolar.
metin2 oyun hesabını sattı diye maliyeden ceza yiyen insanlar var + r10 da bir sürü ticaret donüyor bu yasalmı adam link satiyor bu ticaret degilmi birisi kıllıgına bir şikayet etse nolur biliyomusunuz peki şikayet için isim soy isme gerek yok maliyeden şu banka hesabına para havale yaptım adam faturasını göndermedi yasal satış yapmıyolar dedigi an 15 yaşınzıdada olsanız isderseniz 10 yaşında olun maliyeciler kapınızı çalar
maliyeden kaçtığımız yok fakat bir mevzuata tam olarka uydurulsun bu olay biz vergimizi verdikten 2 gün sonra iptal edilmesin bu iş... o yüzden biraz daha bekleme taraftarıyım...