Bence önce dönüp kendilerini yani başarı ve başarısızlık oranlarını bir gözden geçirmeliler.
Baya bir tepeden bakmışlar Allah insanı şaşırtmasın.
beni anlayan insan allah razı olsun.
Burdaki herkes freelance çalıştığı için mizah dolu bir iş hayatı var sanıyorlar ama öyle değil,mahalle ağızıyla ilan açılmaz ve hemen işi bırakıp gidiyorsa adamlar bu gelen elemanlarda değil şirkette sorun olduğunu belli eder ama hayatında 1 firmada gidip çalışmamış insanlar örnek vermicem boş boş konuşabilir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:33:35 -->-> Daha önceki mesaj 21:28:26 --
sizin sanırım bu sektörde 2 gün çalışıp sonra ses vermeden iş bırakıp kaçanlardan haberiniz yok bunları engellemek adına gayet mantıklı fikrimi sorarsan.
kardeşim&abicim sen hiç gidip bi firmada çalıştınmı ? burda hayatınız freelanceden ibaret gelmiş bana iş ilanı dersi veriyorsunuz,firmaya gelen eleman kaçıyorsa bu elemanın beceriksizliği değil firmadan kaynaklı sorundur,iş dünyası freelance gibi değildir 30 gün çalışırsın ne sen paranın peşinde koşarsın nede patron senin peşinde koşar işini yap diye yorum atma sen gözünü seveyim
Son iki maddeden kaybettim. Şansızlık işte gene google nasipmiş

)
Sent from my iPhone 5
hay allah googlede iyi çalışmalar