Merhaba,

Annem bugün boğazında bulunan 5 cmlik kisti alındı ve temizlendi.
Yaklaşık 2 saatlik süren operasyonda doktorlar yumurta büyüklüğünde olduğunu dile getirdi ve bölüp inceleme yaptıklarını belirttiler. %99 iyi kist olduğunu söylediler. Prö... bilmem neye gönderdik falan dediler. Ameliyattan geldiğince aygın baygındı annem, çok zor gerçekten içim gitti, tuhaf oldum. Öksürüyor, ağlıyor, yutkunamıyorum diyor, sayıklıyor vs vs. Gerçekten Allah tüm hastalara yar ve yardımcısı olsun gerçekten zor...

Bu gece hastanede yatıracaklar pazar günü sabahı taburcu olacak. Pazartesi de doktor muaynesine bekliyor telefonlaşacağız artık ne yapacaksa pazartesi görüşürüz tekrar dedi bize ne yapılacağını söylemedi kısaca. Galiba muayne edecek, reçete falan verecek ilaçlarını falan 2-3 de bilgi verecek hayırlısı neyse o olsun.

Bugün çok zor bir gündü, hele ki ameliyata giderken o ağlayışları çok zordu ya. Birisini çıkartıyorlar diğerini alıyorlar kimisi burnunu kırdırmış gözleri kıp kırmızı yüzü mos mor daha neler neler Allah yardım etsin gerçekten çok zor ve üzücü bir şey...

Narkozdan çıkmaya çalışan zaten kendine gelene kadar aygın baygın bağırışma ağlama sızlanma ... yazmak istedim