EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Broşür dağıtımı bazı kişiler tarafından sektör/meslek değil, öğrenciye harçlık veriyim sigarasını alıyım yemeğini veriyim mantığında ilerlediği için 30 lira vermiş.
Dükkan sahibinin bunu yapmasındaki mantık, matbaadan iyi kitlemişler O masrafı kapatmaya çalışıyormuş ki kapatmış.

Geçmiş olsun.
30 lirasını yüzüne çarptık hocam merak etme.

MadCode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl bir broşür dağıtmadır bu.

Edit Broşür dağıttığınıza eminmisiniz
Evet, eminim.

VaLeNTiNuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yalnış anlamayın ama her ne iş yaparsanız yapaın. babanızın oğluna dahi iş yapacak olursanız. (yapacagınız iş ne olursa artık) başlamadan önce parasını konuşun. yoksa kötü olursunuz. çünkü baştan fiyat konuşulmayan işte iş yapan umduğunu bulamaz, iş verende istenilenin altında verir yanı bu işler böyle. en başta karşısına geçip ben bu işi şu kadara yaparım dersın oda kabul eder veya etmez. hiç olmassa karşılıklı orta yol bulunur ve kimsede üzülmemiş olur.

bizde 10.000 broşür dagıttırdık geçen sene. broşür dagıtımına fazla para vermek istemiyorduk , lise öğrencisi 3 genç geldi abi biz dagıtırız dıye. çocuklarla baştan konuştum. yemeklerınız benden kişi başıda 30 lira verrırım dedım. kabul ettıler ve sonuç mutlu son. çünkü baştan konuşmanın güzel yanı bu.başta kabul de etmeyebılırlerdı. kabul etmeselerdı ne ben onlara dagıtırırdım nede onlar dagıtırdı yıne tartısma olmazdı.
Evet haklısınız, biz abimizdir, tanıdıktır bize kıyak yapar vs vs düşündük fiyatın kelimesi bile geçmedi ekmek yiyor bizi de görür yardımlarımızı karşılıksız bırakmaz diye ama maalesef işte dediğiniz kapıya çıkıyoruz yine, teşekkürler.

Dofollow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En başından konuşsaydınız keşke fiyatı detayları vs.. Ne kadar tanıdık olsada iş yapılmaz akrabayla ye iç ama ticaret yapma)))
Aynen öyle hocam, bu bize tecrübe ve ders oldu farkındayız.

Mutlubiter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesela dün ben yaptım kemerburgaz tarafında (9:30 - 18:00) 60 TL aldım.
Hahahaha, emin olun bizim daha fazla saatimiz var bize verilen para "30" lira.
Hayırlı olsun.