Eğer bulunduğunuz yerde yüzme şansınız varsa kesinlikle bol bol yüzün. Vücudunuzu toplayacaktır ve sıkı yapacaktır son aşamada ise göğüsleriniz kas olmaya başlayacak omzunuz iyice toparlanacak. Adonisler de çıkacaktır meydana
Yazın yüzcez artık amac yaza kadar sıkılaşmak :d Adonis var biraz şimdilik ama yeterli değil.
Ben spor salonlarını para tuzağı olarak gören birisi olduğum için vücut ağırlığı ile kullanılan eğzersizleri tavsiye ediyorum.Hem sağlıklı hem de sıkılaşma adına net bir çalışma hocam.Daha farklı çalışmalar için konuyu takipteyim.
Zaten sıkılaşmak için genelde vucut agırlıgı kullanırlar dıye bılıyorum fakat soyledıklerınızle olsaydı sımdıye sımsıkı olurdum onlar sporun gereklı kıldıgı temel seyler.
Sıkılaşmak için sağlam diyet gerekiyor spor tek başına yeterli olmaz. 4-5 yıldır spor yapıyorum son 1 yılı tamamen düzenli olarak yardımcı olurum sıkılaşma konusunda benim için en kolay işlemlerden biridir yağ oranını düşürüp sıkılaşma ancak doğal olarak kilo kaybınız olur. Yalnız %6 olduğunu hastanede mi ölçtürdünüz yoksa genel vücut analiz aletinde mi
Yağ oranını spor salonunda olcturdum fakat spor salonu sıradan bı spor salonu deil. Sports park duymussunuzdur belki. 2 sayfa döküm çıkardı vucut analizi. Sıkılaşmak için ne yapmam lazım hocam biliyorsanız paylasırsanız sevınırım gercekten.