küfür vs değil agrasif konuşma var ve sebep ne olursa olsun hiç bir şekilde alan adıma el koyamazlar yani ne demek bu?ve bir laf vardır müşteri her zaman haklıdır.Olayı anlatayım size.Alan adı ve hosting süresi 25.01.2014 tarihinde doldu biraz gecikmeli olarak 12.02.2014 tarihinde ücreti ödendi hatta gecikme bedeli diye 12 tl bedel ile ödendi.Alan adı kapanmadan önce gayet problemsiz çalışıyordu neyse ödeme yapıldı açıldı ama bu sefer page not found gibi hata vermeye başladı.Bunu belirtiğimde karşı tarafa sistemi sildik baştan kurduk yedekten geri dönün denildi nasıl yaparsınız dedim böyle bir şeyi ve bunu telefonla görüştük.o an ben sinirlendim agrasif konuştum ve iş yerinde olduğum için küfür etme şansım zaten yok çünkü kızlı erkekli çalışıyoruz.Bunu öncelikle belirteyim ve karşı taraftan can diye birisi ile konuşmam sonucunda şimdi herşeyi kapatıyorum alabiliyorsan al denildi ve kapatıldı ve alan adıma bile el konuldu.ben o kadar firma ile çalışıyorum yeri geliyor bağırıyorum çağırıyorum ama hiç bir zaman alan adıma el koyma gibi durumla karşılaşmadım neyse ben herşeyi sildim ücretimin geri ödenmesini bekliyorum bakalım 15 gün içinde ödenecek denildi şimdi verdiğim tüm paramı bekliyorum bana yok alan adı kesintisi yok fatura kdv kesintisi gibi birşey çıkaramazlar sebep ise 1 alan adı artık benim değil 2 muhasebe programları kodluyorum iyi kötü biliyorum muhasebeyi faturamı iptal ederler kdv mi ödemezler sonuç itibari ile ve bana fatura gelmediği için geri iade yapmam gibi durum da söz konusu değil.yani olay budur.bunu ne olarak görüyorsanız görün karalama kampanyası vs ama ücretini ödediğim şey benden alındı sebep ne olursa olsun alan adıma el koyamazlar.şimdi sabırla 15 günü bekliyorum 15 günün sonunda bilişim hukukuna başvuracağım.hiç bir şekilde verilerimi silemezler sözleşmeleri ortada 7 gün içinde sileriz vs diye bilgi yok 2.si ise alan adıma el koyamazlar hemde sahtekarlık/dolandırıcılık diyip kesinlikle yapamazlar böyle birşeyi.umarım bu anlattıklarım firma hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlamıştır.Çalışacak arkadaşlar 1 kere daha düşünür umarım bu firma ile çalışmayı.