WapZap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu kafayla devam et.

esitlik hak ve ozgurlukler kapsaminda olur. erkekler avcidir, daha gucludur. askere elverislidir. kadin yonetici olmamsi ya da cocuklara erkeklerin bakmamasi erkeklik gururuna gore ters gelir 3. dunya ulkelerinde. sen cocuguna bakamaz misin? kadinlar da gayet tabi para kazanabilir. benim annem sigara fabrikasinda gece vardiyasindayken bana gun icinde anneannem bakardi, babam is cikisi beni alirdi, yedirir giydirir uyuturdu. sonra da annemi karsilamaya giderdi.

burada bu neyin kafasi resmi oldugunu dusun.
yazdıklarımı istediğin tarafa çekip yorumlayabilirsin, bir bak dünyaya diyorum sen hala örnekler veriyorsun. istisnalar kaideyi bozmaz ben sana ne düşündüğümü değil şuan olduğumuz dünya düzeninden bahsediyorum. eşitlik yoktur olamaz demiyorum. insan doğası denilen bir şey var. ne zaman düzen değişir kadın bir Einstein çıkar o zaman zaten eşitlik dengelenmiş olur. şu süslenip süslenip dışarı çıkıp 24 saat gezenleri söylemiyorum bak. bana göre akıllı bir kadın allanıp pullanıp gezen bir kadın değildir, orasını burasını açıpta aklını kapatan bir kadın değildir.

Anlatabilmişimdir umarım. Erkek zekası ile beğeni kazanır dikkatleri üstüne çeker, bayanlarda güzelliği ile. Zaten bilimsel olarakta bunlar üstünde çalışmışlar. Kadın evleneceği birisini bulurken zekası yüksek birisini ister, neden çünkü kendine ve çocuğuna bakabilecek bir donanımı olsun ister içgüdüsel olarak. Erkekte güzelliğine bakar kalçasına bakar çünkü bana iyi bir çocuk doğurabilir mi diye bakar. Ve bunlar saniyenin çok kısa bir diliminde beyinde olup biter. O fotoğraftaki kim herhalde zekası yüksek diye koymadın.