Video Norveç'te çekilmiş olay Türkiye'ye taşınmış vay be. Hayvanlara taş atıyormuşuz o atanların sorunu arkadaşım genelleme yapacaksanız önce kendi yaptıklarınızdan başlayacaksınız? Bir babayiğitte ben şunu bunu yaptım diye yazmaz ama çamur atmaya gelince kralını yaparız. Satanistlerden bahsedin isterseniz birazda. Oy için almışız Suriyelileri bu kadar! Doğru ya bizim tarihimiz insanlara milletlere işkence çektirmekle geçmişti değil mi. Milletin anası ağladı Suriye'de biz taş atan çocukları, numara yapan bir çocuğa yapılan küçük bir yardımı konuşuyoruz. Ne biliyorsunuz belkide gerçekte böyle mağdur insanlara buradakinden daha az yardım ediliyor nereden biliyorsunuz. Eksik varsa bunu yerden yere vurma amacı ile yapmazsın, eksiği gidermek adına bir katkı sağlamak için fikir alışverişi yaparsın. Görende sanacak bu ülke karanlık içerisinde kalmış ama diğer bütün ülkeler maşallah cennet yeri. Yardımseverliğin azalmasının bir nedeni merhamet duygularının kullanılarak suistimal edilmesi. Hadi nerede o yardım sever dünya neden suriye'ye yardım edilmiyor? Bizde yardım edince oy almak içinmiş. Bende yardım ediyorum arkadaşım bana vazife çıkınca bende mi siyasetçiyim. laga luga laga luga başka birşey yaptığınız yok. Van depreminde herkesin birlik içerisinde yaptığı yardımları ne çabuk unuttunuz.