@Music; İşlem yapmaya çalıştığınız betiği konudaki mesajınıza ekler misiniz?
6000 satır kod var hocam mesaj attım dosyayı
verilerini alacağın sayfaların adreslerini önce veritabanına kaydedersin (ya da bir dosyaya). sonra her çalışmada bir sayfanın verisini alırsın ve çalışma aralığını veri alacağın sunucuda sorun çıkarmayacak seviyede tutarsın.
sleep'i execution time sorun olur diye yazmamıştım, ama öyle bir sorunun yok anladığım kadarıyla.. öyleyse sleep kullan ve süreyi uzun tut, sunucu seni zararlı olarak gördüğü için bir süre sonra veri döndürmemeye başlıyor olmalı.. mesela 30 saniye olarak dene olmadı 60 saniye yap..
Şimdi hiç çalışmıyor 1 haftadır yazdığım kod durduk yere çalışmaz oldu hep boş veri dönüyor.Dediğiniz şekilde denicem hocam şu kodu tekrar çalışır hale getirince

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:34:51 -->-> Daha önceki mesaj 20:10:50 --
Arkadaşlar problemi hallettim temiz düzenli bi sayfada kodları toparladım daha sonra set time limit ve sleep fonksiyonları yardımıyla kodları yavaş yavaş çektim. Şu anda çalışıyor bi sıkıntı çıkmazsa bi kaç saate tüm çekme işlemi biter

Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara r10 + verdim. Teşekkürler.