Arkadaşlar ufak bir not:
Ben bu başlığı herkes faydalansın arada bende kaynıyayım diye açtım benimde bir kaç paylaşımım olucak aklıma geldikçe tonlarca bilgi tüketmiş bir insanım fakat yinede birşey ilginç gelmeyince okunmuyor.
Örneğin playlistinizden sıkıldığınız zaman dinleyecek müzik bulamamanız gibi bunun için
Audio Boys sitesini keşfettim mesela her türlü müzik denk geliyor adamlar bir ilginç oluşum yapmışlar facebook gruplarında kişilerin paylaştığı müzikleri sitede yayınlıyorlar çok sade tavsiye ederim.
Onun dışında 3 tane yeni blog keşfettim facebook da denk geldi 2 si 1 taneside ekşide yeni açılmış 2 sinin yazım tarzları bi tanesininde yazdığı şeyler ilgimi çekti.
Onlarıda eve geçince paylaşacağım.
Onun dışında bu müzik bloğunu buldum ara sıra rastgele müzik açıyorum
blog adresi için tıklayın.
Geçen pazar günü katıldığım Ayşe Demirbaş eğitimci olarak yer aldığı "Başarı ve Motivasyon" semineri çok faydalı oldu.
Ayrıca zamanında okuduğum Mümin Sekman kitaplarının da faydasını görmüştüm.
Film olarak da Steve jobs'un hayatını anlatan jobs filmini izleyebilirsiniz.
Mümin Sekman kitaplarına bende aşinayım fakat okuyamadım daha çok öneren var çevremde önerinizi dikkate alacağım.
ufkunuz kapanır aman deyim
1ile0 yanından bile geçmeyin.
www.mserdark.com takip edilesi biri.
Ölüm Hükmü her şeyin ve herkesin ölüme gittiğini bana en iyi anlatan roman.
Alamut Kalesi zihin açıcı.
Hirsch'in anıları çok yönlü ve işine sadık bir insanın nasıl olması gerektiğini gösterdi.
Serdar hocamın blogunu sürekli takip ediyorum zaten fakat dediğiniz kitabı bizim kitapçı arkadaşa soracağım teşekkürler.
Bunu da ekledim listeye teşekkürler.
breaking bad izleyin hocam. Ciddi anlamda geliştiriyor insanı.
Tamamını izledim ciddi bir fanıyım hocam bende size
http://breakingbadayrintilari.blogspot.com.tr/ öneririm.
Öneri verip öneri almış oldunuz
Ekşiden irtibata geçeceğim sizinle hocam favorilerime ekledim entrynizi.
Teşekkürler bi ara fırsat bulursam incelerim.
Merhaba, bunun için özel bir kitap, blog, makale yok. Tek yapman gereken roman okumak. Askerde 30 üzeri roman okudum, 30 farkli insan ve hayat hikayesi öğrendim, belki farketmiyoruz ama kitap okumak inanılmaz şekilde ufkumuzu genişletiyor. Daha önce düşünemediğin şeyleri düşünüyor, daha önce kullanmadığın kelimeleri kullandığını farkediyorsun. Özet; roman oku dostum.
Ciddi şekilde roman okuyorum zaten hocam fakat biraz daha bilmediğim şeyleri öğrenmek istiyorum hani öğrenince oha felan olunan şeyler tabi yinede roman okumaya devam faydası tartışılmaz.