Bir bankaya borç var idi bu borç ise sanıyorum ikinci ele düşmüş yani avukat değil başkalarına devredilmiş böyle bir şeyin imkanı asla yok diye biliyorum bunun ekinde ise ne olur bu kişilerden ötürü korkum yok tabi fakat neyin telaşındalar sürekli arayıp rahatsız ediyorlar
Mümkünatı şöyle olur; sizin borcunuzu sizin adınıza başkası öder ki bunu da kimse yapmaz. Sonra gelir borç bizde der, ama bunu resmi olarak kanıtlayamaz. Arayın kim olduğunu, ne iş yaptığını sorun diyeceğim de sizin dosyanız icraya düşmüş olup, o icra avukatının elemanları sizi arıyor olmasın?
ipotekler hakkında bilginiz varmı bilgi verebilirmisiniz ? bi sorunum var. pm. ile gönderebilirim. teşekkürler..
PM kutum da bir sorun var yöneticilere bilgi gönderdim, şu sorunu çözerlerse pm atın tabii yardımcı olurum.
İpotek bilindiği gibi banka tarafından konuyor, borç ödenmeyince icra tarafından alacaklının talebi doğrultusun da satışa çıkıyor. İlk önce haczen fiili yapılıyor kıymet takdiri dediğimiz, yani evin fiyatı biçiliyor ondan 1 ay sonra da istenirse satışı yapılıyor.
Nafaka ödüyorum, bankaya yatırdığım ödeme tam 28 gün sonra sisteme işlendi ve bu yüzden ceza aldım, cezayı da ödedim ve mahkeme masraflarını. Sonra ödemelerime devam ettim.
Bu olayın üzerinden 2-3 ay geçti, elimdeki banka dekontlarıyla gitsem kapak hesabını yaptırabilir miyim, yoksa çok süre geçti yaptıramazsın derler mi.
Gitmeden götürmem gereken evraklar nelerdir, bir dilekçe formatı var mıdır.
Tabii ki yaptırabilirsiniz, ona uygun bir dilekçe formatı vardır elbet bunu gidin ilgili aile mahkemesinin kalemiyle görüşün onlar size yardımcı olur.
Durumu anlatın fakat geçmiş bir olay için çok üstüne düşeceklerini sanmam çünkü onun işlenmesi karar verilmesi falan size hem ekstra masraf çıkarır hem de vakit kaybı yaratır.