kralhile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu eklentiyi kullandığımızda Yıldızlı sonuç dışında videolu çıkabilecek miyiz(ikisi beraber). Birde eklentinin kullanımı ile ilgili Detaylı bilgiye sahip misiniz hocam ? Kullanımı ile yeterli açıklamaya sahip Türkçe Kaynak yok sanırım.
Hocam.Gerekli türkçe kaynak az ben bir aralar analtımını yapmıstım ama bayagı zaman oldu.
Şimdi sistem şöyle bu eklenti ile yıldızlı cıakrsınız ama yıldızın manası kullanıcıların sişteye verdiği değerlendirmedir.o yüzden hep değerlendirmeleri siz verirseniz belli bir süre sonra bu yıldızlar kayboluyor hatta spma veya aldatma oy olduğu icin kelimelerde gerileme yaşıyorsunuz.Bu yüzden değerlendirme eklentileri ile bunu yapmanız daha iyi oalcaktır.Fakat bu eklentielrde şöyle birşey avr acaip derece php admin tablosu oluşturuyor.Siteniz iyi optimiz<e edilmemiş ise kasmalara sebeb verecektir.
Videolu çıkmak içinse gerekli olanlar bir site map ve video player pluginidir.Bazıları youtube videosu ekelr ve site haritası oluşturur ama bu şekilde çıkması imkansıza yakındır.O yüzden bir site haritası ve player plugini şarttıır.
Eğer ki sitenizde çok konu falan yok ise ben bu konuda yardımcı olurum size.Ama çok konu var ise hepsini düzenlemek v.s uzun zaman alır.Ah derseniz sen bana başlangıcı kur konuları ben halledeyim amenna . Gerekli yardımıc sağlarım o zaman.
( Ücret almıyorum )