Arkadaşlar sürekli çalışabileceğimiz tasarımcılar arıyoruz. Genel olarak tek sayfa tasarım yapılacak psd formatında teslim edilecek. Alt sayfa tasarımlarını siteye uygun şekilde müşteriler ile biz devam ettirebiliriz gerekli yerlerde ek sayfa tasarımı istenecektir.

Yaptığımız siteler çok kurumsal firmalar için olmasa da bizim bir çizgimiz var sade ve şık modern tasarımlar yapılması rengarenk çocuksu şeyler olmaması hazır temaların klonları olmaması lazım. Tabi bu bir yerlerden esinlenemez anlamına gelmiyor dünyayı yeniden keşif etmeye gerek yok. Şuan mevcut tasarımcımız okulu uzatması nedeni ile ne yazık ki vakit sıkıntısı çekiyor buda bizi arayışa soktu.

Verdiğimiz işlerde zaman sınırlamamız yoktur tasarımcıya uyarız zaten tek tasarımcı ile çalışmayı artık düşünmüyoruz eğer iş acil bir iş ise ek ödeme vs bir yol konuşur buluruz ancak işi verdiğimizde bize bir süre verilecek 10 gün bile denmişse 5 gün rahat bırakırız 5. gün yapılan ön çalışmayı görmek isteriz sıkıntı yoksa 10. gün işi bekleriz.

Tasarımcının işine karışılmaz ancak bazen firmaların olmazsa olmazları vardır saçma bir şey eklemek isteyebiliyor müşteri tasarımın içine bazen edebiliyor bu yüzden birlikte müşteriye söver ama ne yazık ki istediğini yapmak zorunda kalırız bunu anlaşıyla karşılayabilmek önemli ( bu konuda olayın suyu çıkmaz müşteri illa istiyor diye saçma şeylerde yapmayız asla) bizim işe saygımız sonsuz ama bu ticaret sonuçta.

Ödeme konusunda ise ilk işte deneme olarak yarısını verir gerisini iş tesliminde göndeririz ondan sonraki işlerde işi verdiğimizde ödemeyide direk geçeriz o konuda bir sıkıntı olmaz.

Her şeyi yazılı yapma taraftarıyız sonra sen bana bunu dememiştin ben sana bunuda demiştim demek istemiyoruz telefonda konuşulur ama her şey mail ortamında kayıtlı olmalıdır para için kimseyle tartışmak istemiyoruz ne konuşmuşsak odur bizim için. Ek bir şey de çıkarsa söylenir şu kadar daha verirseniz yaparım denir.

Tek sayfa kurumsal web sayfası tasarımı için istediğiniz ücret, referanslarınız ve bu çalışma şekli uyuyorsa pm yolu ile tekliflerinizi bekliyoruz. Onay için hızlı bir dönüş lütfen beklemeyin tüm teklifleri inceleyip ona göre olumlu yada olumsuz mutlaka dönüş olacaktır.