Arkadaslar foruma uyelikleri kapatmamizin sebebi coluk cocuk sebebi olsada daha oturmus ve duzgun bir ortam kurabilmek icin.Benimde aslinda uyelik kapatmak davetiyeli yapmak gibi seyleri sevmedigim istemedigim belli ancak sizlerinde yaptigi elestiriler gibi bazen akil sir ermeyecek derecede seyler oluyor.

Buda tabi Youtube sektorundeki olan kazancin kolayligi,hizli ve cabuk kazanabilme yuksek miktarda kazanabilme gibi avantajli bir sektorun olmasindan.Kimsenin uye olurken yasini nufus cuzdaninin fotokopisini bakarak uye yapamayiz.insanin bir kere yasina bakilmaksizin karekterinin kisiliginin oturmus olmasi lazim ortam bilmesi lazim.

Mart ayi icerisinde ilk haftalarinda Vb4 sistemine gecilecek.Sistem degisikliginden sonra yine eskisi gibi ya davet sistemi yada Yetkili onayi ile uyelikler alinacak.Simdilik uye alimlari yapmiyoruz ancak R10'dan pm ile bana ulasan dostlara kendim manuel olarak uyelik acip vermekdeyim.ihtiyaci olan varsa bana pm atsin 1-2 gun gecikmeli donsemde uyelikleri aciyorum.

Ayrica R10 kategorisindeki ve r10'daki gibi bir duzeni gerek Yonetimi ile olsun gerek Youtube kategorisindeki kisilerin paylasimlari mesajlari olsun takdir etmemek mumkun degil.Bizde islerimizden firsat buldugumuz kadari ile kendi capimizda bir duzen getirmek yapmak istiyoruz bunu basarabiliriz yada basaramayiz ama mucadelemizi yapiyoruz.

Saygilarimla.