hiç bedava pizza verdiğiniz oldumu burdakiler vermemek için dokuz takla atıyorlar, çocukları tartaklamamak için bıraktım pizza söylemeyi.
Hocam Her Şubenin Kendine Ait Bölgesi Var.Genelde Belirli Yerlere Gidiyoruz.Bir Anda 4,5 Siparişe Gittiğimde Oluyor,Ancak Yetiştiriyorum.Şu ana Kadar 2 Pizza Bedava Verdim,Onlarda Mutfaktaki Arkadaşlar 25.ci Dakka Olmuş Pizza Daha Çıkmamıs 5 Dakkada Yetiştiremedim.Bedava Verdik.Ayrıca Rest. Müdürleriyle Aramız Çok İyi.Pizzadan Canımız Değerli Değil Ya O Yüzden 30 Dakika Diye Hızlı Hızlı Gitmiyoruz.Aşırı Yoğunluk Olmadığı Taktirde Hep Yetiştiriyoruz.Birde Bzim Götürdüğümüz Yerler Genelde Büyük Siteler Villalar Vs. Olduğundan Zamanı Pek Önem Vermiyorlar.Misal Dün 1 Saat Geçmiş Sipariş Götürdüm,Neden Geç Geldin Demediler.Ayrıca Geç Giden Pizzalar Bizim Maaştan Kesilmiyor.Kızılmıyorda.Fazla Sipariş Bedavaya Gelirse Az Birşey Fırça Yersin O Kadar.Oda Olmadığı İÇin SIkıntı Olmuyor.Ama Bazı İnsanlar Var Sağolsunlar 1 Dakika Geç Kaldı Diye Bedava Pizza İstiyorlar

Edit:Hocam Bizim Motorcularda En Genç Çalışan Benim 18 Yaşındayım.Diğerleri +25 Yaşındalar.Kapına Geldiler Bedavamı,Bedava İsityorum 30 Dakka Doldu De Hemen Rest. Ararlar Geç Götürdüm Bedava Derler,Alırsınız Pizzayı.Kapınızda Yalvarmazlar.Zaten Asabi Adamlar