Hocam selamlar, bu konular gittikçe artıyor sanırım Mc'den sonra bu, bakalım yakında neler çıkacak. Güzel oluyor insanların samimiyetine güven artıyor en azından.

Bir kaç sorumda benim olacak;

- Avealıyım. Avea hattım dedemin üstüne bunu babamın yada kendimin üstüne geçirmem için ne yapmam gerekiyor? Sadece bizde kimlik fotokopisi var dedemin, kendisinin bizzat gitmesi mi gerekiyor çünkü imza falan attıramayız yani buralarda değil köyde, dağın başında.

- S.e.ç. mobil öğrenci tarifesindeyim 200dk/9tl ay kullanıyorum. Yıllardır hiç sekmeden ödeme yaptım. Arada bir ek tarife satın aldım sms veya internet olmak üzere şimdi; woops çıktı ona geçeyim dedim. Woops'a üyede oldum ama henüz 23 tllik pakete geçiş yapmadım. En kısa sürede yapacağım. Sizce geçmelimiyim?
Bana göre uygun paketler var mıdır? Mesela ben 1 gb interneti bitiremiyorum. 5000 sms'i de aynı şekilde bitiremem. Konuşmayı da bel ki yarısını bitirebilirim ama daha uygun fiyatlara daha az konuşma sms ve internet yok. Varsa yardımcı olur musunuz?

- Woops sanırım 200.000 bin kişiyi doldurduğu için 23 lik tarife 25 olmuş.
Sosyal medyadan bana bunu söylediler. Şimdi 25 yüklersek telsiz kullanım ücreti çekecek ve tekrar para yüklemek gerekecek dolayısıyla her ay 30 yüklemem gerekecek ki telsiz kullanım ücreti de sıkıntı yaratmasın bana. Bunun bir çözümü yok mudur acaba?

Ayrıca ben 539'lu olan numaramı avea online merkezden değiştirerek 553'lü numara yaptım. 10 lira karşılığındaydı sanırım bunu tekrar değiştirmek istesek değiştirme şansımız var mı acaba? Varsa güzel numaraları seri numaraları bulabilir miyiz sizce?