Tahhakkukle telefon aldım ve daha ödemesi var sorum su bir anda telefon borcunu kapatabiliyormuyum yapamzsın vs demişlerdi bilgi verebilirseniz çok memnun olurum
Windows Phone 8 ile gönderilmiştir.
Bir anda telefon borcunuzu kapatamazsınız taahüt tamamen bozulur. Kalan ücreti + Taahüt bozulduğu için cezai bedel ödersiniz.
Bence bozmayın normal devam edin ve bidaha da hiçbir operatorden telefon almayın. faturanıza ek geliyor ama toplayınca 500 lük telefon size 700 e gelmiş oluyor

)
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:49:32 -->-> Daha önceki mesaj 21:48:16 --
Yani uzatma teklif etmezlerse iptal ettirmek istiyorum diyorum aktaracakları yer indirim veriyor doğru anladım dimi 😄
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
doğru anladınız fakat arayıp yine sorun hattımda şuan bi indirim var mı eğer yoksa ben hattımı iptal ettireceğim diyin
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:54:39 -->-> Daha önceki mesaj 21:49:32 --
en güzel sorulara hazır olun
1) Bu kadar kalitesiz bir müşteri hizmetleri servisini nasıl veriyorlar? bu azimi nasıl buluyorlar

AVEA Faturalıdan herkes korkuyor diyebilirim

2) 150 den fazla (Woops tan bahsetmiyorum, çünkü woops bir paket mantığıdır, tarife değil) aktif tarife mantığıyla nasıl hizmet veriyor anlamıyorum. (Ne koparırsam kârdır mantığı bence)
3) Turkcell kaliteye yatırım yaparken AVEA ucuza yaptığı işi neden yatırıma en az onlar kadar dönüştüremiyor?
Şöyle söyliyim hocam kalitesiz hizmet değil aslında hangi kişiye çağrının düşeceği belli olmuyor 5 günlük yeni elemana düşmüşsünüzdür o da pek bişey bilmediği için çağrı alır başını gider

2 senelik adama da düşseniz o da saçmalayabilir çünkü ciddi anlamda çok çağrı geldiğinden beyin kalmıyor zombi gibi oluyorsunuz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:55:36 -->-> Daha önceki mesaj 21:54:39 --
Benim hattım 5 yıllık önce türkcell'dim daha sonra aveaya geçtim, sonra tekrardan türkcell'e geçtim ve şimdi de aveaya geçmek istiyorum, avea woops'u inceledim gerçekten inanılmaz bir paket, acaba hattımı aveaya taşısam woops'dan yararlanabilir miyim?
birde yeni bir avea hat alsam woops'dan gene 23 lira olarak yararlanabilir miyim?
tüm paketlerden yararlanabilirsiniz hocam
farklı operatörden geçtiğiniz içinse örnek veriyorum
Normalde paketin fiyatı 30 tl taahütlü fiyatı 20 tl siz turkselden geçersiniz 10 tl ye alırsınız.