Hocam programcımısınız bilmiyorum ama zaten benzer siteler var siz bir fark getirebilecekmisiniz yok,o adamlar işi önceden görmüş açmış çok geç kaldınız sizin açmanıza gerek yok.Daha orjinal projeler bulun onları yapın.
Yukarıda neden böyle bir işi yapmayı düşündüğümü yazmıştım tekrar yazayım bir dizi coin ile çalışan türkçe site açmayı düşünüyorum.Fakat o sitelerin düzgün çalışabilmesi için insanların rahat bir şekilde coin alıp satabilmesi gerekiyor.
Bazı e-ticaret yazılımlarına modül ve plugin yazıp ödeme kabul edebilme gelen coini otomatik satabilme vb... daha başka şeylerde var.
Açılacak exchange sitesinde sadece btc/tl ltc/tl olmayacak diğer bir kaç coin daha tl ile işlem görebilecek.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:48:01 -->-> Daha önceki mesaj 21:46:47 --
Btcturk ceo'su koç üniversitesine söyleşiye geliyor, istanbul içerisindeyseniz davet edeyim sizi. Birebir konuşma imkanınız olabilir tabi bazı soruların en ince ayrıntısına kadar cevaplanacağını pek tahmin etmiyorum. Benzer konu bitcointalk'ta tartışıldı maliye hakkında. Takip ediyorsanız türkçe bölümünde mevcut.
Malesef istanbul'da değilim görüşmeyi çok isterdim fakat bizim yerimize türkiyede bu işin legalitesi nedir diye sorarsanız iyi olur ve çok seviniriz.