Pırasa mı yoksa Mc Donald's mı deseniz pırasa derim. Mc Donald's mı Burger King mi deseniz asla Mc Donald's demem. Kesinlikle Burger King her açıdan daha lezzetli. Bilmiyorum bunu söyleyen ya da düşünen tek insan mıyım ama dondurmalarında bile bariz fark var. Bildiğiniz dondurma işte ama Burger King dondurmada olsun, köfte ya da soğan halkasında olsun her zaman 10 adım önde. Kıytırık soğan halkasında bile Mc Donald's başarısız. Tatlar çok farklı.Merak ettiğim bunu söyleyen oluyor mu?
Ben bu işte tad farkını hiç anlamadım . Burada çalışmaya başlamadan öncede Burger sevmezdim mc yerdim . Ama hala burger sevmiyorum . Kardeşimde mc den nefret eder ama burger hastası . Kız arkadaşım kesinlikle burger yemez mc den vazgeçmez

. Açıkcası herkesin görüşü çok çok farklı . Ancak hem mc de hem burgerda calısan ekip üyelerimiz var . Burger çalışanlarına pek iyi davranmıyor diyebilirim . Et ürünü çalışanlar yiyemez . Sadece tavuk ürünleri . Patates'in gramajı 1 gr. fazla olursa tutanak tutuluyormuş . Biz süper patates kutusuna kule dikiyoruz